Electriq_Logo_800X800.jpg

Electriq Global

Webinar: zo werkt veilige waterstof brandstof

De brandstoftechnologie van Electriq combineert hernieuwbaar gegenereerde waterstof tot een emissieloze brandstof, die overal en op aanvraag kan worden gebruikt. Begin juni organiseerden wij een event waar wij een demonstratie gaven van hoe onze brandstof voor stationaire en mobiele toepassingen werkt. Heb je het event gemist? Geen zorgen! Wij leggen je graag meer over onze brandstof uit in aankomend webinar.

Voor wie is Electriq?

Wat leer je tijdens het webinar?

Electriq Fuel is de zero-emissie vervanger van diesel en benzine. Electriq Fuel is een simpel, veilig en betaalbaar alternatief voor iedereen die nu nog gebruik maakt van fossiele brandstoffen, en op zoek is naar een duurzame oplossing.

  • Hoe waterstof veilig opgeslagen en getransporteerd kan worden.

  • Hoe waterstof simpel ‘on demand’ kan worden vrijgemaakt in een applicatie

  • Welke applicaties geschikt zijn voor Electriq fuel

  • Wanneer Electriq fuel beschikbaar is.

Hydrogen

Transport & Storage

Conversion to Electriq Fuel

Hydrogen

Hydrogen Release

Meld je aan voor het webinar!

Wil je meer weten over de techniek achter onze brandstof, hoe onze brandstof precies werkt en welke mogelijkheden Electriq Global biedt? Meld je dan snel aan voor aankomend webinar! In 45 minuten nemen wij je graag mee in de uitdagingen die Electriq aangaat en oplost.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer het webinar gaat plaatsvinden. Je krijgt van ons een e-mail zodra de datum en het tijdstip bekend zijn

Hartelijk dank voor je aanmelding voor het webinar van Electriq Global!
Je ontvangt een e-mail zodra de datum en de tijd van het webinar bekend zijn.